Αναισθησία……

Σε παλιότερη μας δημοσίευση αναφερθήκαμε για το χώρου  που μπορούμε να πετάμε τα κλαδιά από δέντρα των σπιτιών μας ξύλα ρίζες κ.α. Δυστυχώς δεν πέρασε πολύς καιρός για να δούμε στον χώρο αυτό απορρίμματα άσχετα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Ασυνείδητοι λοιπόν πέταξαν πολυθρόνες , καναπέδες πλαστικά τσουβάλια , κουφώματα από παράθυρα αλλά και γυάλινα μπουκάλια.

Δυστυχώς ήταν ζήτημα μερικών ημερών να το δούμε αυτό. Η είδηση θα ήταν αν ακόμη και σήμερα εκεί θα βλέπαμε μόνο λαδιά και ρίζες αλλά δυστυχώς διαψευστήκαμε. Πολύ φοβάμαι πως εκεί θα γίνει πλέον η επόμενη χωματερή μαι και η παλιά καθαρίστηκε και έκλεισε. Είναι υπερβολικά  δύσκολο να ρίξουμε στους μπλε κάδους ( υπάρχουν αρκετοί στο χωριό μας) τα γυάλινα μπουκάλια τα χαρτιά η τα πλαστικά ;;;  Για ορισμένους μάλλον ναι και ούτε στο μέλλον θα το καταλάβουν αυτό.

Η λογική είναι να τα ρίξουμε στο ρέμα και αν κατεβάσει νερό θα τα μαζέψει. Τα έπιπλα αντί να πεταχτούν θα μπορούσαν να δοθούν σε κάποιους που τα έχουν ανάγκη αλλά ούτε αυτό έγινε.  Κρίμα…….

aporrimata1 aporrimata2


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: